Gave-idéer til en 4-årig

Et stort savn…

Savner du ikke Aarhus? Et spørgsmål der ofte bliver mig stillet. Og med god grund, efter mere end 10 år i Smilets by – kun afbrudt af nogle længere udenlandsophold – opstår der selv sagt et savn. En stor del af mit netværk og vennekreds bor fortsat i Aarhus, og dem savner jeg naturligvis. Egentlig savner jeg også byen, den helt unikke vibe og for mig hjemmelige stemning.

Men så er det, at jeg minder mig selv om, hvordan hverdagene i et mommy-life egentlig forløber:

Vi står op, får morgenmad, tager i børnehave, videre på arbejde og måske bliver en træning klemt ind, inden A atter skal hentes og der så skal handles ind, laves aftensmad, bade ét stk. beskidt børnehave-barn etc. etc. – you know the drill. Nu skal det ikke lyde som om, at jeg har verdens mest kedelige liv, men altså hverdagen tenderer jo til at blive semi trivielle. Til gengæld har jeg  her i min “nye” hjemby, både min kæreste, min familie og to af mine tætteteste barndomsveninder. Der i øvrigt alle altid står klar med en hjælpende hånd, hvis der er behov for en barnepige.

Og altså, så er Aarhus jo heller ikke længere væk end en køretur. På lørdag tager jeg min bedste veninde, festtøjet og en dyne under armen og slår lejer på gulvet i min gamle lejlighed. Den er solgt på 15. september, hvilket på en måde markerer et sidste “farvel” til Aarhus.

Jeg slutter af med lidt billeder fra sidste uge, hvor A og jeg havde en skøn Mama & Me – dag i Aarhus. Alba var på besøg hos sit nye model bureau og vi var til et skønt PR event hostet af Amaze Press.

Og når ja, lige et lille tirsdags-tip til jer. H&M har 20% på ALT børnetøj til og med i morgen <3.

// Marlene

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gave-idéer til en 4-årig