Dating som alene-mor...

Minimér hverdags-stress med rengøringshjælp

Jeg er klar med endnu et lille tirsdags-tip til jer.

(Dette indlæg er lavet i samarbejde med cleady.dk)

De fleste af os kender det der med en stresset hverdag. Børnene skal afleveres, vi skal på arbejde, børnene skal hentes igen, der skal laves mad, vaskes tøj og så vil vi egentlig også gerne have tid til veninde-hygge, kæreste-tid og træning.

Da min kæreste og jeg flyttede sammen, lovede vi hinanden, at vi ikke ville blive et af de der par der skændtes om praktiske gøremål. Og det har vi faktisk overholdt rigtig flot, vi er gode til at hjælpes ad om alle hængepartierne i hjemmet. Det være sagt, så er vi nået til en erkendelse af, at vi begge hader at gøre rent. Og det er helt sikkert noget, vi ikke gider bruge vores weekend  eller sparsomme voksen-tid om aftenen på.

Netop derfor er vi begyndt at bruge cleady.dk. Konceptet er genialt, du booker rengøringshjælp, lige når du har brug for det. Det behøver ikke være en fast ugedag eller et vist antal gange i måneden. Du booker blot, når behovet opstår. Priserne starter fra 169 kr i timen, desuden kan der tilkøbes ekstra services som ovenrengøring og vinduespudsning.

Alle hjælpere fra Cleady har naturligvis en ren straffeattest.

Billedet er fra tidligere i dag, hvor jeg efter en lang dag på kontoret kom hjem til et skinnende rent hjem.

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dating som alene-mor...