Få 25% rabat på rengøring af dit hjem!

Den perfekte arbejdsstol

Som de fleste af jer nok godt ved, så arbejder jeg som tekstforfatter. Det betyder at 90% af min arbejdsdag foregår i stillesiddende tilstand foran computeren. Det stiller selv sagt ret store krav til den stol, jeg sidder plantet i.

Indtil nu har jeg benyttet en IKEA stol, udelukkende af den årsag at den var billig og trendy. Desværre har det sat sin spor på både min ryg og nakke, som ofte giver mig problemer og ubehag efter en lang dag på kontoret.

I stedet er jeg nu i gang med at “bygge” min egen arbejdsstol hos KS-gruppen.dk.

Her kan man selv vælge alt i hjul, armlæn, rygstøtte, fodstøtte og nakkestøtte samt naturligvis farve og materiale. KS gruppen er især kendt for at have alt i hjul, som er en vigtig faktorer for at stolen kan glide problemfrit på den gulvtype, der i dit kontor.

Tirsdags-tip fra mig til jer!

// M

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få 25% rabat på rengøring af dit hjem!