Den perfekte arbejdsstol

Når kun det bedste er godt nok…

For os forældre er vores børn selvsagt, det dyrebareste vi har.

Derfor kan det være lidt af en udfordring, at finde en barnepige som man synes er kompetent nok til at passe på ens guld.

Da Alba og jeg boede i Aarhus, væk fra bedsteforældre og nær familie, var jeg ofte nød til at hyre en babysitter for at få enderne til at nå sammen og kalenderen til at gå op. Jeg var dog så heldig, at en sød pædagog medhjælper i Albas vuggestue blev hendes faste barnepige. Tilmed havde jeg også en håndfuld gode veninder, som var yderst hjælpsomme, når det hele brændte på og tiden blev for knap.

Det være sagt så er jeg klar over, at mange småbørns forældre, enlige som par, fra tid til anden er afhængige af børnepasning udenfor institutioners åbningstider. Lad mig derfor her komme med et lille tip:

www.minbabysitter.dk

Det er Danmarks største fælleskab for forældre og babysittere.

Intet skal være tilfældigt, når man vælger pasning af sit barn. Derfor er der hos minbabysitter.dk stor fokus på sikkerhed, gennemskuelighed og klar kommunikation. For at registrere sig som barnepige hos skal man verificeres med Nemid, man skal lave en uddybende beskrivelse af sig selv samt en præsentationsvideo. På den måde kan man som forældre får et fyldestgørende indblik i, hvem den potentielle babysitter er som person. Alt kommunikation foregår desuden via sites beskedfunktion, så alle aftaler bliver registreret. Ydermere kan man læse anmeldelser og vurderinger fra andre forældre af babysitter kandidaterne.

Man kan let signe sig op som forældre på sitet og udfylde nøje, hvilke ønsker I har til en børnepasser. Her er faktorer som tidspunkter, ugedage eller weekend, hvor mange børn skal passes og eventuelle særlige behov relevante.

Ligeledes kan babysitterne udfylde hvornår det er muligt for dem at passe børn, om de kan håndtere børn med særlige behov og endda hvad de forventer at få i barnepige løn. Samtidig kan børnepasseren tilføje hvis han eller hun tilbyder tillægsydelser såsom hundeluftning, rengøring eller madlavning.

Herved kan man let sortere i egnede kandidater og målrette sin søgning.

Lige nu udlodder minbabysitter.dk et gavekort til portalen på 400 kr. Deltag nemt via deres instagram profil @minbabysitter

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte arbejdsstol