Når kun det bedste er godt nok...

Tirsdags-tip: Julegave til kæresten

God formiddag søde læsere,

Jeg er klar med endnu et lille tirsdags-tip til jer. Hvis du, ligesom jeg, har en mand, kæreste, bror, onkel eller far der er lidt af en golf-entusiast, så læs med her:

Golfexperten finder et enormt sortiment af golfudstyr i et væld af prisklasser. Faktisk tilbyder sitet Danmarks største udvalg af golftilbehør, flere af tingene er tilmed på tilbud i skrivende stund.

Hvert år når December måned nærmer sig, går jeg en lille smule i panik. Det skyldes, at både min kæreste og far er umulige at købe gaver til. Begge er “mændene der har alt” og det de ikke har, det køber de så bare løbende, når behovet opstår. Det gør det meget svært at være gave-giver, da deres ønskeliste som regel er ikke-eksisterende. Heldigvis er de begge vilde med golf, så jeg forestiller mig, at årets julegave bliver en opdatering af golfudstyret.

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når kun det bedste er godt nok...