Når et barn rammes af kræft...

De bedste Black Friday tilbud til mor og datter…

Som de fleste af jer nok godt ved, så er det i morgen Black Friday. Det betyder også, at det her er oplagt at få købt årets julegaver – og måske en lille ting til dig selv.

Jeg har samlet mine favorit fund nedenfor fra 4 af mine yndlings webshops. Nogle af dem er til så skarpe priser, at jeg med stor sandsynlighed kommer til at klikke det hjem til Alba og jeg.

Pssst, flere af tilbudene gælder allerede nu.

God shoppelyst!

//M

 

Gina Tricot kører “Black Week” og giver i den forbindelse -30% på trend favoritter. Jeg er ret vild med den blå nederdel i zebra look til 174 kr. og den cool see-through taske. til 244 kr.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hos Nelly.com giver de i dag og i morgen 20% på ALT. Jeg har forelsket mig i de fine bukser med leo detaljer til 134 kr. + den smukke ternede frakke til 527 kr

 

NA-KD.com er der ugen ud 30% på ALLE varer. Jeg har fundet en hel del ting, jeg gerne vil eje: Brug blot koden “BLACKWEEK”, så bliver rabatten trukket fra til sidst.

Hvem er ikke (atter) blevet lidt pjattet med slangeskinds-looket? Kjole i slangeskinds-print og vinrøde støvler i samme stil. I den mere casual boldgade, har jeg fundet de her sejeste sneakers og en lækker grå strik med fine ærmer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og til de kære små giver Babyshop,dk  hele ugen op til 50% på udvalgte varer. Jeg har fundet den sejeste leo-jakke til bare 299 kr. Til de små fødder er der smarte Angulus støvler og sidst men ikke mindst Kenzo bluser til nedsatte priser.

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når et barn rammes af kræft...