Når julen er svær at glæde sig til...

Tip – køb Montana møbler og andet kontorudstyr til skarpe priser…

Jeg er klar med et lille tip til jer. Som de fleste af jer nok ved, så arbejder jeg som selvstændig tekstforfatter. Det betyder at jeg fra mandag-fredag sidder på kontoret foran min computer. Egentlig har jeg nok være for dårlig til at prioriterer ordentlige arbejdsmøbler såsom ergonomisk korrekt skrivebord og kontorstol, men ofte har jeg syntes det var frygteligt dyrt.

Heldigvis faldt jeg for nylig over Kontorzonen.dk – her kan man købe både nye og brugte møbler til ret så skarpe priser. Blandt andet kan du finde fine Montana Møbler og tilmed velholdte Brugte Montana møbler til yderst fordelagtige priser.

Selv tror jeg, at jeg klikker mig noget så praktisk som et hæve/sænke bord hjem. Jeg har nemlig netop læst, at man faktisk bør skifte mellem stående og siddende stilling hver time i løbet af en arbejdsdag – tilmed vil det gøre, at du forbrænder op til 300 ekstra kalorier hver dag – perfekt i denne usunde juletid 😉

(Samarbejde med kontorzonen.dk)

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når julen er svær at glæde sig til...