Tip - køb Montana møbler og andet kontorudstyr til skarpe priser...

Parfume on demand…

God mandag morgen,

Jeg er klar med et nyt beauty-tip til jer. Kender I mon Instafume? Hvis ikke, så læs med her.

Instafume.dk er et nyt koncept, som har re-tænkt måden vi traditionelt køber parfume på. Idéen opstod grundet en frustration over dyre fejlkøb og parfumer, der ender med at samle støv på kommoden – noget man netop kan undgå som medlem af Instafume. Det er et parfumeunivers, hvor du kan opdage nye parfumer uden at købe hele flasken. Der leveres hver måned, hvad der svarer til 30 dages forbrug af en designerparfume efter eget valg – leveret direkte hjem til dig. Med din første ordre medfølger en elegant case til din spray, som er helt gratis og som kan bruges igen og igen.

Prisen for et standard abonnement er 99 kr. mens et premium koster 119 kr. – sidstnævnte giver adgang til et større udvalg af parfumer.

Når du er blevet medlem, skal du sørge for at vælge din første parfume senest 12 timer efter din tilmeldelse. Log ind, tilføj dufte til din kø og sæt dem i den rækkefølge, du gerne vil modtage dem. Hvis du ikke har valgt en parfume før skæringsdatoen, får du automatisk tilsendt  “Månedens duft”.

Fra og med den anden måned vil skæringsdatoen være d. 5. i hver måned, så du har indtil da til at vælge din næste parfume.

Alle parfumer er naturligs 100% ægte.

Jeg synes altså det er ret smart. Kunne du tænke dig at prøve konceptet af? Så brug koden “HVIID18” og få 30% rabat på din første ordre.

XX M

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip - køb Montana møbler og andet kontorudstyr til skarpe priser...