Min store Bali guide...

Torsdags-tip: Værtsgaver

Godaften søde læsere,

Har I også travlt med at blive klar til juleferien? Det er i hvert fald tilfældet her. Planen må være at arbejde igennem hele weekenden, så jeg den 24. december kan slå øjenene op og holde jul og fri med god samvittighed – i hvert fald i en tre dages tid.

Udover alverdens julegaver – som de fleste af jer formodentlig har styr på nu , så kræver julens og nytårets fester som regel også en hel del værtsgaver. På interpresent.dk kan du finde et stort udvalg af gavekurve til enhver smag. Der er gavekurv til hende med den søde tand (typer som mig) og gavekurv til ham med præference for en god vin eller en speciel øl.

Hvis du er inviteret til nytårsfest eller julefrokost, så er en gavekurv en helt oplagt gave til værtsparret. Særligt hvis den indeholder lækkerier, som begge parter kan lide.

Jeg kan huske da Alba blev født, der forærrede min veninde mig en gavekurv med alt muligt lækkert – i mangel på overskud krydret med enorm træthed, udgjorde den stort set alle mine “måltider” den første uges tid efter fødslen. (Spelt)mom of the year I know!

Anyways, jeg er blevt ældre, klogere og mere udhvilet og har nu forstået at gavekurve skal nydes over længere tid, at den indeholder delikatesser, som nydes ved særlige lejligheder og ikke er egnet som morgenmad. Hvilket bringer mig videre til jul og herunder julens mad. Min mor har for første gang nogensinde uddelegeret opgaver ud mellem os, jeg er blevet sat in charge of risalamande – wish me luck.

Og hey, fik jeg sagt, at Alba skal holde jul hos os? Flere af jeg har spurgt til det, tak for jeres tanker <3

Med disse ord vil jeg ønske jer alle en rigtig dejlig jul.

(indlægget er lavet i samarbejde med interpresent.dk)

//M

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min store Bali guide...