Januar udsalg for de mindste...

Nyheder på karrierefronten, boligfronten + torsdags-tip

Så er jeg her igen,

Denne gang med lidt nyheder til jer. De af jer der følger med på Instagram, har nok opdaget, at jeg til April springer ud i et helt nyt eventyr. Jeg åbner nemlig den fineste multibrand butik sammen med min bedste veninde, og jeg glæder mig som en sindsyg. Det betyder også, at jeg lige nu håndterer tæt på to fuldtidsjobs, da jeg udover mit job som tekstforfatter også bruger timevis på indkøb til butikken samt indretning. Det er spændende, hårdt og angstprovokerende på én og samme tid. Allerede nu kan I følge med i processen på @butik_mynola

Og som I måske også husker, flyttede jeg for præcis ét år siden tilbage til min hjemby Esbjerg. Vi købte vores drømmegrund, men har lige siden bakset med kommunen om at få en byggetilladelse i hus. Det er dog endelig begyndt at se lidt lysere ud, og vi håber på at kunne påbegynde byggeriet indenfor de næste par måneder – jeg lover at holde jer opdateret, alt i mens jeg panikker over, hvilken type mursten vi dog skal vælge. Et område jeg absolut ingen erfaring eller viden har om.

Det fører mig til ugens torsdags-tip. Nemlig boliglån. For rigtig mange er det dét deres boligdrømme står eller falder på. Et boliglån er nemlig blevet en hel del sværere at få bevilliget, i hvert fald med rimelige vilkår. På boligkredit kan du nemt og hurtigt finder ideelle alternativer, hvis banken siger nej. Tjek det ud og hjælp din (bolig)drøm på vej.

(Dette indlæg er lavet i samarbejde med boligkredit.dk)

// M

 

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar udsalg for de mindste...