Et barn der blev reddet...

Fra pige-mor til drenge-mor…

Endnu en gang tak for alle jeres mange søde beskeder og hilsner på Instagram, vi glæder os meget til lillebror joiner os til August.

Men faktisk så skal jeg være ærlig at indrømme, at jeg lige skulle sluge det der med, at det altså er en lille dreng, jeg har i maven. I 4 år har jeg været ultimativ pige-mor med alt hvad det indbærer af lyserøde ting, dukker, neglelak og interesser som dansk, gymnastik og shopping. Så meget at jeg praktisk talt ikke troede, at det var muligt for mig at producere hankøn.

Fjollet ved jeg godt, men jeg var overbevist om, at det var endnu en lille pige, der ville vise sig på skærmen, da vi tidligere på ugen var til kønsscanning. Ærligt, så så Alba og jeg nok begge en smule slukøret ud, da jordmoderen overrakte os meddelelsen, mens Jesper nærmest ikke var til at skyde igennem af lykke.

Men nu har vi så småt vænnet os til tanken, og som Alba så klogt siger: “Det er også okay, at det er en lillebror, jeg kan jo bare lære ham at lege med dukker”.

Desuden har jeg nu en undskyldning for at baby-shoppe amok. Intet fra Albas aflagte lyserøde univers kan sjovt nok genbruges. Og så længe jeg bærer på et sundt og raskt barn, så er det alt, hvad jeg behøver <3

// Marlene

 

1 kommentar

  • Jeg har to piger og en dreng. Og kan godt afsløre, der er forskel. Det er nu helt fantastisk, så du kan roligt glæde dig. Men med min søn så man på gravemaskiner og vi ser meget mere sport med ham.

    Men jeg kan godt genkende den der tanke med “nu skal det jo ikke være lyserødt det hele” 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et barn der blev reddet...