Fra pige-mor til drenge-mor...

Tirsdags-tip: Spar penge på mobilabonnementet

Godmorgen ladies,

Jeg er endnu engang klar med et lille tirsdags-tip til jer…

Dette indlæg er sponsoreret og betalt af Mobilpakke.dk:

Som de fleste af jer nok allerede ved, så åbner min veninde og jeg butik i Esbjerg om kun et par uger. I den forbindelse skulle vi bl.a. have et nyt mobilabonnement, så alle vores, forhåbentlig mange kunder, kan ringe os op. I sidste uge brugte vi derfor det meste af en dag på at undersøge, hvilke af landets mange teleudbydere kunne tilbyde det bedste abonnement og den skarpeste pris. En ren jungle siger jeg jer!

Heldigvis gik det op for os, at der findes en langt lettere måde at sammenligne diverse mobilabonnementer på. Klik dig blot ind på Mobilpakke.dk – her sammenlignes der intet mindre end 137 mobilabonnementer fra 29 forskellige teleselskaber.

Så bliver det altså ikke meget lettere.

Sparetip fra mig til jer!

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra pige-mor til drenge-mor...