Hjemme-træning for gravide...

Undertøj, nattøj og træningstøj til gode priser…

Så har jeg atter fundet lidt tid til at taste her på bloggen. Denne gang med et lille tøj-tip.

I kender formentlig godt mærket Hunkemöller? Et brand der i mange år primært har været kendt for deres lækre lingeri. Men vidste I godt, at de faktisk også har et stort udvalg af både nattøj og træningstøj?

Jeg har netop været så heldig at modtage den blødeste og mest komfortable graviditets-natkjole, hvis jeg kunne føde i den, ville jeg gøre det.

Derudover så er det jo min klare plan, at jeg hurtigst muligt skal tilbage i form, når først lillebror har meldt sin ankomst til august. Perfekt til det formål har jeg også modtaget noget virkelig cool træningstøj i form af top og leggings fra Hunkemöllers sports kollektion. – billeder heraf følger, når jeg ikke længere bærer en badebold på maven.

Må I få en skøn weekend!

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme-træning for gravide...