Undertøj, nattøj og træningstøj til gode priser...

Torsdags-tip: Til kamp mod myggestik

Kære Mama’s

Jeg er klar med endnu et torsdags-tip til jer – denne gang et meget sæson aktuelt et af slagsen. Til jer med små børn er I garanteret vant til sår på de små knæ og beskidte fødder efter en dag på legepladsen, men hvad stiller I op mod myggestik? Min datter er heldigvis ikke et af de børn hvis myggestik hæver op, ikke desto mindre kan kløen genere hende i en sådan grad, at det går udover hendes nattesøvn.

Derfor blev jeg enormt begejstret, da jeg fik muligheden for at teste Ellis After Bite, et dansk produkt opfundet af Maria, mor til Ellinor på 6 år, som i mange år har været slemt plaget af reaktioner på myggestik.

Produktserien består af myggeplastre (i pæne pastel farver med søde motiver), en gel og en spray. Plastret stopper kløe i op til 10 timer og er både vandtæt og åndbart – perfekt at have med i tasken. Gelen stopper irritation og kløe i løbet af få minutter og kommer i en rejsevenlig størrelse på 15ml. Sprayen stopper også kløen hurtigt og fremmer tilmed hudens heling. Det bedste af det hele, er at alle produkterne er plantebaserede og uden hormon og amoniak. Derfor er produkterne også helt sikre for både små børn og gravide.

Alba var især vild med de fine plastre… –  efter hendes myggestik for længst var forsvundet opfandt hun et nyt for at få lov til, at få et af de søde myggeplastre på igen.

En varm anbefaling herfra.

// Marlene

 

2 kommentarer

 • Vi har altid brugt mepyramin salve til vores børn, men skal da prøve et plastre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene

   Er sikker på de vil falde i god jord ved børnene 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undertøj, nattøj og træningstøj til gode priser...