Snart som mor til 2...

Det har vi købt til lillebror…

Hej fra barsels-boblen,

De af jer der kender mig privat, ved at jeg er mere end klar til at få babyboy ud nu. Modsat sin storesøster, som var en sand drøm at bære i maven og en easy-peasy graviditet, koster ham her noget mere sved og tårer. Men jeg er sikker på, at han er det hele værd. Og hey trods en noget større mave end med Alba, så er jeg fortsat so far sluppet for strækmærker  (7,9,13 let’s keep it that way).

I hvert fald er I flere, der har spurgt til, hvad vi har købt af babyudstyr til lillebror. Jeg har derfor samlet nogle af mine favorit-køb nedenfor.

 

  1. Pusletaske i blød kvalitet med massere af rum fra MamaMilla, som endda lige nu er sat ned med 50% = 299 kr. – herfra har vi også været så heldige at få den skønneste babynest, som jeg viser frem på min IG story senere i dag.
  2. Vugge fra Jollyroom – som også lige nu er sat på halv pris = 479kr. Alba havde også en vugge, da hun var spæd. Efter min erfaring den bedste måde at få de små til ro på ved sengetid.
  3. Skråstol fra Babyshower med flere niveauer og praktisk aktivitetsbøjle – 448 kr.
  4. Vikle fra Livrig til 599 kr. som er både pæn og nem at bruge.
  5. Vi har købt City Elite babyjoggeren i Babysam, men overvejer også den nye Odder barnevogn i modellen Vida, som snart lander i butikkerne. Den har et stort liggemål men er samtidig let, med drejehjul og foldesammen-effekt.

Må I få en dejlig tirsdag – og kryds så lige fingre for at mit næste blogindlæg er skrevet af en mor til to <3

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snart som mor til 2...