Det har vi købt til lillebror...

Torsdags-tip: Stilet tilbehør til telefonen

Hej fra zombie-land,

Over en uge som mor til to, og jeg er træt, sådan rigtig træt. Havde glemt hvor hårdt det er, at have et spædbarn og hermed ikke få sin nattesøvn. Misforstå mig ikke, jeg elsker alt ved den lille gut, meeen jeg savner også min søvn. Heldigvis ved jeg jo af erfaring, at det hurtigt bliver bedre (forhåbentligt).

Anyways, eftersom jeg flere timer dagligt (og natteligt) sidder begravet under en sovende baby, har jeg fundet ud af, at man kan fikse utroligt meget, bare man har sin højre hånd fri til at navigere rundt på mobilen. Dog kræver det også en del af min smartphones batteri sådan at være på overarbejde.

Heldigvis fik jeg i dag leveret noget yderst praktisk og ikke mindst pænt – nemlig en trådløs oplader samt matchende cover fra mobilcovers.dk – hvem vidste at opladere kunne være så pæne? På sitet finder du et stort udvalg af tilbehør til smartphones, det samme gør sig gældende på deres søsterside tabletcovers.dk, hvor du kan finde alt til din tablet.

Psst, i morgen starter jeg en GIVE AWAY på instagram, hvor du kan vinde et valgfri sæt bestående af oplader og cover fra Ideal of Sweden.

//Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det har vi købt til lillebror...