Torsdags-tip: Stilet tilbehør til telefonen

Barsels-tip

Kære med mødre (og andre serie elskere), jeg har et genialt tip til jer.

Jeg regner naturligvis med at have masser af tid i løbet af min barsel til at stene serier og hygge mig dagen lang – med jordens nemmeste baby forståes. Okay, måske er det ønsketækning, men man har jo lov at håbe. I hvert fald fik jeg forleden er ret smart tip, nemlig sitet www.stream-tv.dk. Her bliver du dagligt opdateret på streaming tjenester, nyeste hit serier og film og ikke mindst smarte guides – fx de bedste romantiske kærlighedsfilm på Netflix.

Det er altså ret smart, særligt når det kølige efterårsvejr formentlig snart rammer os og indbyder til indendørs hygge i sofaen. I mellemtiden vil jeg nyde en lur i solen, mens baby indtil videre sover tungt i sin barnevogn og storesøster stadig er i børnehave.

Tip hermed givet videre <3

Må I få en skøn solskinsdag og nyde det gode sensommervejr.

// Marlene

 

 

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdags-tip: Stilet tilbehør til telefonen