10 tip til den nybagte mor...

Sådan får du længere og sundere hår…

God mandag morgen,

En nye uge er begyndt, og jeg vil starte den ud med at give jer mine bedste anbefalinger til håndtering af post-preggo hår. Lad os starte med at slå fast, som min frisør- veninde så klogt sagde, efter 30 begynder det hele bare at gå lidt ned ad bakke – også håret. Nu skal man ikke generaliserer, men faktum for mig er i hvert fald, at min lange tykke teenage-manke af sundt hår, ikke eksisterer mere. Efter jeg havde fået Alba begyndte jeg at fælde ret  meget og måtte til sidst ty til en betydeling klipning, hvor hele 15 cm røg af.

I min graviditet med Marius blev mit hår atter tykt og lækkert, ja der er visse fordele ved at være gravid, derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil gøre alt for at holde mit hår sundt, langt og kraftigt.

Jeg har været så heldig at få lov til at teste produkterne fra The Hair Lust  i 3 måneder. Hver morgen spiser jeg 3, i øvrigt yderst velsmagende, hair gummies som tilmed er veganske og kalorielette. Derudover vasker jeg mit hår med shampo og balsam fra the Hair Lust og supplerer én gang i ugen med hårkuren fra samme serie. Ca. 1 måned har jeg været i gang nu og mit hår føles allerede sundere og kraftigere, som I måske også kan fornemme på billedet.

Derudover prøver jeg at minimere brugen af varmebaserede stylingprodukter og jeg tørrer håret med et bambushåndklæde for at minimere slitage.

Og så har jeg netop prøvet noget helt nyt – blandt frisører kaldes det botox til håret. Det er stadig næsten ukendt på det danske marked og behandlingen tager op til 3 timer. Jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om det på et senere tidspunkt, men jeg kan afsløre, at jeg er meget begejstret for resultatet.

God dag til jer!

// M

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 tip til den nybagte mor...