Gave-idéer til en 5-årig pige

Få din baby til at sove bedre om natten…

Marius er nu 7 uger  gammel,

Og tro det eller lad være, så skriver jeg dette indlæg nærmest frisk og veludhvilet. For i snart en uge nu har han “sovet igennem” om natten. Det vil sige, at han har sovet 5-6 timer i streg uden opvågning. Hvordan tænker du måske? Det vil jeg  fortælle dig mere om her.

Først og fremmest vil jeg lige pointere, at han er flaskebarn, det i sig selv gør jo ofte, at de sover i lidt længere stræk. Mellem kl 22-23 hver aften får han en stor natflaske og går så som regel ud som et lys. Vi har to remedier, som vi ikke ville undvære for enhver pris.

Den ene er den her babynest fra MamaMilla, som han sover i hver nat ved siden af mig i sengen, så han ligge trygt og godt. Den anden er det her svøb fra Livrig, som vi putter ham i efter natflasken er konsumeret. Den sikrer en ergonomisk korrekt sovestilling og er med til at give baby ro og tryghed. Og så er det tilmed på tilbud til sølle 99kr pt.

Jeg håber det kan fungerer for andre også.

Psst, husk også at jeg lige nu har en Give Away til netop Livrig.dk kørende på min IG profil.

//Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gave-idéer til en 5-årig pige