Sådan får du din baby til at sove igennem om natten...

Mission sommerklar er sat i gang…

Jeg håber I nyder jeres (regnvejrs) søndag.

Vi har endelig fået styr på årets sommerferie, der dette år går til Mallorca, jeg kan næsten ikke vente med at mærke solens varme stråler og blive tanket godt op med d-vitamin.

Men så er der jo lige det der med at blive “bikini-klar”. En ting er selve mor-kroppen, den har heldigvis været i nogenlunde skarp træning, siden jeg atter var ovenpå efter fødslen af Marius. Den anden ting de fleste af vi kvinder også udfordres af i badetøj-sæsonen, er uønsket hårvækst, der kræver hyppige besøg hos voks-damen eller næsten daglige rutiner med skraberen.

Medmindre man som mig istedet for alvor tager hånd om problemet og benytter sig af såkaldt permanent hårfjerning med laser. Noget Cerix i Esbjerg tilbyder. IPL, også kaldet Intens Pulseret Lys er en teknologi (laser teknologi), som anvender et bredt spekter af lyskilder fra en xenonplasmalampe med forskellige bølgelængder. Det betyder at lyset fra IPL’en indstilles til at behandle forskellige farveforskelle i huden, såsom melanin i forbindelse med uønsket hårvækst. Når lyset i et milisekund ”møder” det target, også kaldet chromophorer, som der skal behandles og fjernes, omdannes lyset til varme hvorved hårsækken destrueres. Alt dette sker under hudens overflade. Behandlingen er derfor meget præcis og effektiv til hårfjerning.

Man skal forvente 6-8 behandlinger før fuldendt resultat. Behandlingen tager kort tid og føles lidt som et lille svirp med en elastik. Desuden er det søde personale hos Cerix yderst kompetente og man føler hele vejen igennem, at man er i gode hænder.

Jeg glæder mig i hvert fald til at gå en sommer i møde med et problemfrit bikiniområde.

Skriv endelig til mig her eller på IG hvis I vil vide mere om behandlingen.

//M

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får du din baby til at sove igennem om natten...