Vi har prøvet noget nyt for aller første gang... – BOTOX...!

Sådan får du hvide tænder – mere permanent…

Kan I huske vi testede Cmiile?

De af jer der læste indlægget, husker måske hvor begejstrede vi var for resultatet af vores nye hvide tænder. Desværre er det tit sådan med hjemmebehandlinger, at resultatet skal holdes ved lige ret ofte. Og med hver vores vildbasse, er der bare ikke altid alverdens tid til skønhedsritualer.

Heldigvis findes der en mere permanent løsning, en løsning som vi var så heldige at få lov at teste hos Body Care i Aarhus.

Behandlingen hedder Smileffect og sikrer for de fleste hvide tænder med en farve forskel på 2-9 toner – afhængig af alder, misfarvninger og emaljetykkelse.

Teknologien er baseret på SmileZERO-gel der indeholder et aktive blegemiddel som aktiveres med LED-lys (heraf de skønne briller på billedet nedenfor). Metoden er godkendt og nænsom for tænder og tandkød, og giver ikke bivirkninger som isninger og smerte.

Før behandlingen udfylder man et spørgeskema om tændernes tilstand – en behandling har størst effekt hvis du har fået en tandrensning ved din tandlæge indenfor 6 måneder. Herefter måles tændernes nuværende farvetone.

fullsizerender-2fullsizerender-3

Herefter ifører man sig beskyttelsesbriller og bideskinne og sidder så i LED-lyset i 3x 10 min. Behandlingen er smertefri.

fullsizerender

Det helt endelig resultat ses først efter 24 timer. Både fordi blegningen har en eftervirkning og fordi eventuelle hvide pletter udjævner sig i løbet af et døgn.

Men hey, se lige billedet her taget lige efter behandlingen. Det kalder jeg da hvide tænder…

img_9283

 

Stortset alle misfarvninger er væk og mine tænder blev lysnet med ca. 3 toner.

En behandling koster normalt 999 DKK, men lige nu kan du booke en behandling for blot 599 DKK.

Alt efter dine vaner og tandhygiejne holder en behandling 3-9 måneder.

 

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har prøvet noget nyt for aller første gang... – BOTOX...!