Nem aftensmad til hele familien...

De ultimative hudpleje behandlinger – der virker…

Endnu et indlæg om hudpleje. For som skrevet tidligere er vi mødre nogen af de mest udsatte, når det kommer til pigment forandringer og stresset hud.

hoejholt-hudpleje2-2

Som I måske har læst her , har vi de sidste par måneder gået til behandling hos Højholt Hudpleje i Aarhus.

Udover hud der til tider slår ud som et resultat af travlhed og for lidt me-time, har jeg været ramt af pigment pletter, primært i panden og over læben efter min graviditet.

Simone, ejeren af Højholt hudpleje startede mit første besøg ud men en grundig dybderens og en frugtsyremaske. Frugtsyre har evnen til at frigøre døde, tørre og overfladisk beliggende hudceller i det øverste hudlag. Når disse døde hudceller udskilles, stimuleres eksfolieringsprocessen. Dermed får den nye og sunde hud, som ligger nedenunder, mulighed for at komme op til overfladen. En sådan behandling er således effektiv til at behandle urenheder, tørhed, pigment pletter og fine linjer.

Behandlingen blev afslutet med 10 minutters lys under en såkaldt Beauty Angel  en metode der er kendt for at hjælpe mod ar og pigment fejl.

Siden mit første besøg har jeg været hos Simone tre gange, hver gang med 14 dages mellemrum, hvor jeg har fået en frugtsyrebehandling samt lys under Beauty Angel.

Mellem mine behandlinger hos Simone har jeg trofast brugt min Dermaroller (som I kan læse mere om her) kombineret med de hudpleje produkter fra Exuviance som Simone fører i klinkken.

Endelig har jeg været til touch-up hos By Malling & Jensen, og resultatet af det er blevet helt perfekt.

 

Jeg vil lade før og efter billederne taler for sig selv – alle taget uden makeup (så se bort fra det halv-trætte look).

FØR:

fullsizerender-3fullsizerender

EFTER:

fullsizerenderfullsizerender-3

 

Pigment pletterne er betydeligt formindsket, min hud er klar og ren og panden rynkefri. Jeg er simpelthen så glad, tilfreds, taknemmelig og top motiveret til at tage mig tid til daglig hudpleje.

Samtidig kan jeg godt se det måske lyder af meget med alle de her behandlinger. Men tænk på det som en investering, som hjælper dig med at komme til bunds med dine hudproblemer. Langt hen ad vejen kan du efterfølgende holde meget af det ved lige med korrekt pleje derhjemme.

Og vigtigst af alt husk at være god ved dig selv –  og tillad dig at tage tid til det.

// Marlene

 

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem aftensmad til hele familien...