Nu på Bloglovin...

Højholt hudpleje..

Vi er jo (som i nok har læst) gået all in på at få den smukke hud tilbage, vi faktisk begge havde pre børn.. Den uden rynker, uden pigmentfejl og teenage lignende urenheder.

Jeg skal gerne være den første til at indrømme, at det slidte look min hud havde fået, er helt og aldeles selvforskyldt. Jeg var for doven til at passe på den..

Processed with VSCO with hb2 preset

Jeg startede jo et lille forløb, på 3 behandlinger hos Højholt Hudpleje, for at komme tilbage på rette kurs, rent hud wise… 3 behandlinger med rens, masker og beauty angel lys. Første gang jeg var hos Simone, skulle vi efter behandlingen finde den optimale hudpleje til mig, som så skulle bruges derhjemme. Imellem behandlingerne og efter. Her indrømmede jeg, at det helst skulle være noget der ikke tager flere sekunder end min normale “tør ansigtet over med en vådserviet” rutine. Selvom jeg forsøgte at charme mig fra hvor skidt det egentlig lød, var jeg dead serious. Fantastisk som Simone er, lyttede hun alligevel og kom op med 3 såre simple produkter til hverdagsbrug og 1 enkelt til brusekabinen. Og gueess what, jeg er mega god til at få det brugt. Overraskende god. Men jeg tror lidt at det skyldes at min hud er blevet virkelig pæn igen. Både efter besøget hos Simone, og efter vores lidt mere seriøse besøg hos Malling & Jensen i Århus. 

Post preggo, har min hud teét sig seriøst teenage agtigt. Jeg kan absolut ingen produkter tåle og det eneste der har fungeret for mig, er T-zone peeling’en fra Pudderdåserne (mega anbefaling herfra nu vi er ved det). Derfor var jeg ret skeptisk for, at skulle skifte produkter. Men boy was i wrong. Min hud er blevet så lækker, at jeg once again, har kunne droppe make up’en. Ikke mascara forståes.. Men jeg er virkelig ikke god til det med make up. Jeg har det bedst hvis jeg kan nøjes med mascara.. Det kan jeg til gengæld heller ikke leve uden.

Men til produkterne.. Den første, er en rens.. Simpel som vådservietter, skal den på en vatrondel og bruges til at rense både morgen og aften. Jeg elsker den. Den tager yderst acceptable 20 sekunder, og giver en seriøs ny ren følelse ! It is what it is, en rens der effektivt fjerner både make up rester og dagsrester om man vil. Alt det skidt, der kommer i berøring med ansigtet i løbet af dagen (og natten)…

Processed with VSCO with hb2 preset

Den næste er dagcremen. Og her begyndte hårerne lidt at stritte på mig, fordi min hud er blevet seriøst sart efter D. Jeg kan ikke skifte cremer osv, uden at min hud går amok.. Men i gave it a shot. Og det er jeg virkelig glad for, for nu er det den min hud ikke kan leve uden. Og den gør alt det som min hud har brug for. Fjerner synlige porer, forebygger fine linjer og mindsker fedtet hud. Den er drøj i brug, nem at fordele, men vigtigst for mig er altså – at den ikke fedter min hud.

Processed with VSCO with hb2 preset

Natcremen, er lige så tynd og lækker som dags cremen. Den fedter heller ikke, og er specielt til de der (trælse) alderstegn.. Jeg håber lidt på, at den i længden forebygger flere linier i panden på mig ! Anyways, den føles “som en natcreme skal”. Altså, man kan mærke man har creme på, som får lov at arbejde mens man selv sover.

Processed with VSCO with hb2 preset

Last but not least,  my new shower buddy. Det er en exfolierende rens, specielt egnet til at fjerne synlige porer. Den dufter, dens små fine korn renser og den efterlader huden ufatteligt blød og lækker. Og igen, ikke fedtet.

Processed with VSCO with hb2 preset

All in all, er det de bedste produkter jeg længe har haft fingrene i. Mine behandlinger hos Simone, har virkelig været gode for mig. Så gode, at jeg har lovet mig selv at gøre det minimum 2 gange om året. Forkæle mig selv med en ansigtsbehandling altså. Det er så skønt, og resultaterne er fantastiske ! Både en høj femmer herfra til både Exuviance produkter og til Simone fra Højholt hudpleje. 

Samtlige produkter kan købes hos Højholt Hudpleje, hvor Simone samtidig står klar ti at råde og vejlede i hvad der passer bedst til din hud !

// Nanna

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu på Bloglovin...