Højholt hudpleje..

Sundere hår med Olaplex

Kender I Olaplex? Det er en revulotinerende nyhed indenfor hårpleje. Olaplex reparerer og forøger svovl- og saltbindingerne i håret ved hjælp af et patenteret molekyle. Eftersigende genskaber det helt op til 99% af det manglende antal salt- og svovlbindinger i håret. Resultatet er et smuk, velplejet og sundere hår. Læs en mere konkret og teknisk beskrivelse her.

Efter jeg er blevet mor har mit hår mildest talt været lidt af en katastrofe. Udover at fælde som en gal, et problem Hair Jazz heldigvis har afhjulpet (læs mere om det i tidligere indlæg her), virker mit hår mindre kraftigt, mere spaltet, filtret og glansløst. Så da Frisør Træholt  i Aarhus tilbød os, at få tæmmet vores uregerlige lokker med en Olaplex behandling, sprang vi naturligvis straks på.

Udover overforkælelse med kaffe en masse og chokolade fik vi i en formidabel behandling i salonen og yderst kyndig vejledning.  Jeg synes bestemt man kan se resultatet på før og efterbillederne her – efterbillederne er endda uden brug af glattejern.

Før:

 

fullsizerender

 

Efter:

 

fullsizerender-3

Vi blev tilmed forkælet med en fin goodiebag indholdende Olaplex hjemmebehandlingen som skal anvendes 1 gang i ugen for et optimalt resultat. En behandling holder et sted mellem 4-6 måneder – måske endda længere hvis man tilkøber hjemmebehandlingen og sørger for at bruge den rigtigt.

Book tid allerede i dag, lige her. Vi lover dit hår vil være dig taknemmelig.

// Nanna & Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Højholt hudpleje..