Så nemt kan du bage julekager

Beautiful Budapest

Hjemvendt efter en skøn fødselsdags-weekend i Budapest, nu som 30-årig.

Donau floden i Budapest

I husker måske, at Nanna i foråret lavede denne her guide til Budapest?

Nu blev det så min tur til at besøge den smukke smukke by. Alle mine forventningen til byen blev mødt til fulde. Budapest er en stor by med næsten 2 millioner indbyggere. Selvom den er nem at komme rundt i, så bør man med fordel lave lidt research hjemmefra, så man finder alle byens perler.

Vores research blev grundigt hjulpet på vej af den her fine dag til dag guide, som min gode veninde Rikke har lavet. Den er endda særligt henvendt til gravide mamas. Vores tur indebar dog en hel del mere alkohol, og var hermed knap så preggo-venlig.

Jeg vil lade billederne tale for sig selv.

Hotel the loft budapest

Vi boede på the luksuriøse og ultra centrale hotel The Loft. Som navnet antyder, er alle værelser indrettet i bedte New Yorker loft – stil. Et unikt hotel med kun 8 værelser midt i byens shopping centrum.

 

Vi spiste fantastisk morgenmad på Cirkusz i det jødiske kvarter samt på det fransk-inspirerede A La Maison Grand. Begge steder bestemt et besøg værd.

Morgenmad på A la Maison Grand i BudapestMorgenmad på Cirkusz i Budapest

Vi tilbragte det meste af en doven søndag i det ikoniske spa Gellert-badet, hvor vi også forkælede os selv med en halvanden times lang massage.

Gellert badet i Budapest

Vi spiste skøn og hyggelig middag (naturligvis inkl. både vino og cocktails) på både det hypede Mazel Tov samt på Monks Bistro.

Monks Bistro i BudapestMonks Bistro i Budapest

Vi nød udsigten over Donau-floden og dens hele 9 broer samt beundrede Parlamentet – en af Europas aller smukkeste bygninger.

Donau floden i BudapestParlamentet i Budapest

Sidst men ikke mindst,  så nød vi en udsøgt høj-gastronomisk middag på Michelin restauranten Costes.

Costes Downtown Budapest

Og ved I hvad det bedste af det hele er? Det tager blot to timer at flyve til Ungarns hovedstad og stort set ALT er betydeligt billigere, end vi kender det fra Danmark.

Torsdags-tip fra mig til jer <3

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så nemt kan du bage julekager