Tips til småbørns-familier

Tirsdags-tip: Billige cykler

Hej med jer,

Så har jeg endnu et lille tirsdags-tip til jer. I søndags måtte min elskede cykel lade livet. Jeg havde sendt min kæreste og datter afsted på den for at hente rundstykker, hjemvendt kom der morgenmad og et styk ødelagt cykel med knækket styr. Jeg har ikke helt tilgivet min kæreste endnu – selvom cyklen faktisk er mere end 12 år gammel.

 

Heldigvis, og ret belejligt, blev jeg i går tippet om en online cykelhandel. På Hellorider kan du nemt og hurtigt købe billige cykler online. Jeg har på ingen måde lyst til at undvære en cykel nu hvor sommeren nærmer sig, særlig ikke fordi Alba elsker når vi tager på ture til legepladsen eller skoven på den måde.

Bl.a. blev jeg altså lidt forelsket i den her seje retro-lignende damecykel.

ymk2374702_1

Anyways, tjek selv hele udvalget ud og find din favorit.

(Dette indlæg er lavet i samarbejde med Hellorider.dk)

ccbd12c88ac3c5f0d4faf236afd7f455

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til småbørns-familier