Foårsfornemmelser og fredags-shopping

Tirsdags-tip: Sådan får du hvidere tænder

Kære læsere,

Jeg håber I har haft tid til at nyde det skønne Maj-vejr. Her er jeg klar med endnu et tirsdags-tip jer, nemlig en genvej til hvidere tænder.

a3a2b7ef-9bc0-44f1-b128-2aa2ef0f37d5

Selvom jeg er ikke-ryger, så har jeg alligevel en række laster, der er kendt for at misfarve vores tænder… – kaffe og rødvin i særdeleshed. Og lets face it, et smil fyldt med gule tænder er ikke ligefrem lækkert vel?

Jeg har været så heldig, at få lov til at teste hjemme-tandrensnings-maskinen fra Mundfrisk.dk.

Den fungerer ret så simpelt. Du sætter de medfølgende batterier i maskinen, påsætter den lille hvide gummikop, fordeler en klat at det særlige Clinomyn tandpasta i koppen og kører så hen over alle tænderne i 2-3 minutter.

 

Jeg har testest produktet i en uge nu, hvor jeg har brugt det hver anden aften efter min normale tandbørstning. Tænderne føles ekstra rene som efter en  professionel tandrensning ved tandlægen, og jeg synes allerede de synes hvidere.

Eneste ulempe er, at det godt kan svine lidt i praksis. Skummet fra tandpastaen kan nemlig  stinke på både spejl og gulv, så vær forsigtig når du bruger det. Heldigvis kan det nemt tørres af med en våd klud.

Der medfølger desuden ekstra gummihoveder til tandrensnings-maskinen, så du let kan skifte ud løbende.

dbf2a7bf-85c0-4e80-8d14-a3fd27515c5e

(Dette indlæg er lavet i samarbejde med mundfrisk.dk)

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foårsfornemmelser og fredags-shopping