Mini-guide til Milano

Tirsdags-tip: Detox-te

Dejlig solskins-formiddag,

Jeg sidder på kontoret og drømmer om en dag på stranden i stedet. Til gengæld er jeg klar med endnu et tirsdags-tip til jer, nemlig slanke-te fra DM Skincare.

ecd8010c-3fca-48d3-a353-d5749ebf7206

I 14 dage har jeg hver morgen og hver aften drukket henholdvis “Slankete 14 days Morning Tox” og “Slankete 14 days Night Tox”. Teen’s egenskaber tæller b.la at kunne reducere og hjælpe med at:

  • Oppustethed
  • Fordøjelsesproblemer
  • Rense kroppen
  • Reducere overflødige kilo
  • Øge energi
  • Forebygge appelsinhud
  • Mindske appetitten
  • Øge stofskiftet

wpshop-slankete-14-days-morning-tox-slankete-14-days-morning-detox-dmskincareudrenningste-til-aften-foer-sengetid-dm-skincare-shop-min-324x324Som, formentlig, så mange andre kvinder ønsker vi, at se lidt ekstra godt ud i takt med bikini-sæsonen nærmer sig. Jeg ejer ikke en vægt og nærer heller ikke at stort ønske om at tabe mig, men jeg kan mærke at teen har haft en positiv virkning på både min fordøjelse og appetit. Min mav synes fladere og mere i balance, og mit blodsukker og hermed min appetit virker mere stabiliseret. Desuden giver teen en følelse af et sundheds-boost, som automatisk giver mig en lyst til at spise sundt og dyrke motion. Som ekstra bonus, så smager den desuden faktisk rigtig godt – store ord for en inkarneret kaffedrikker.

Det bedste af det hele er, at alle produkterne fra DM Skincare er lavet af 100% naturlige råvarer, produceret på en dansk fabrik.

En varm anbefaling herfra!

(Dette indlæg er lavet i samarbejde med DM Skincare)

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini-guide til Milano