Søndags shopping til boligen..

En beauty behandling der virker…

Kære jer,

Endelig tjekker jeg ind igen. De sidste par måneder har, som for formodentlig også mange af jer, været vanvittigt hektiske. Man når bare ikke det samme med begge børn hjemme 24/7 – særligt ikke når den mindste af dem også i perioder tæt på boykotter nattesøvnen.

Det dræner ikke kun energikontoen men sætter bestemt også dybe spor på udseendet – i hvert fald for mit vedkommende. Flere og flere grå hår pibler frem og linjerne i panden samt bekymringsrynken er tydligere end nogensinde før. Eller rettere, det var de. Jeg har nemlig været så heldig at få en beauty behandling, der virkelig sparker røv og giver klare tydelige resultater.

Hos Cerix i Esbjerg har mine rynker, eller linjer som de så pænt kalder dem, fået kamp til stregen. Et par stik med en botox indsprøjtning i panden og mellem brynene har barberet et par år af mit udseende – på den gode måde. Se selv før og efter billederne her.

Nuvel billederne er ikke de bedste af mig, men de skulle jo tages uden makeup og i afslørende lys. Som I kan se er særligt linjerne i panden tydeligt minimeret.

Efter:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Før:

Jeg tror botox for mange er forbundet med noget farligt, kunstigt og overdrevet. En kæmpe fejlantagelse hvis du spørger mig. Selve behandlingen tager kort tid og gør meget lidt ondt. Inden en botox behandling hos Cerix skal man først konsulteres af en læge med speciale på området, netop for at sikre at alt foregår forsvarligt. Herefter gennemgåes dine ønsker, spørgsmål, bekymringer etc nøje, så begge parter arbejder ud fra samme udgangspunkt.

Du kan læse meget mere om botox hos Cerix her.

Jeg er i hvert fald ovenud tilfreds med resultatet og føler mig i trygge og gode hænder. Jeg ønskede mig et naturligt look og et friske udseende, hvilket jeg bestemt synes er lykkedes.

Samarbejde med Cerix, Esbjerg.

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags shopping til boligen..